×

Stuur een aanvraag

en we bellen u zo snel mogelijk terug

*verplichte velden

Nieuws

13-11-17, Francisco Partners heeft een SSL-bedrijf van Comodo overgenomen

Het bedrijf dat Comodo-certificaten uitgeeft is overgenomen door Francisco Partners. Het nieuws verscheen op dezelfde dag als de melding van de overeenkomst tussen Symantec en DigiCert.

Melih Abdulhayoglu, oprichter en directeur van Comodo gaf aan dat hij alleen zijn aandeel in het bedrijf had verminderd en niet het hele bedrijf had verkocht. Hierdoor kan het bedrijf zich concentreren op andere oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging.

Francisco Partners heeft Bill Holtz aangesteld als CEO van Comodo CA. Bill was eerder chief operating officer bij Entrust. Volgens hem zal de belangrijkste taak van Comodo de uitbreiding van de SSL-certificaatmarkt zijn. Ondanks het feit dat Comodo al een leidende positie inneemt in deze markt is het bedrijfsmerk niet zo algemeen bekend in de wereld. Het bedrijf heeft de problemen kunnen voorkomen waar de concurrentie mee te maken heeft gehad. Alleen in 2011 werd eenmalig een ernstige inbreuk in verband gebracht met de twee verkopers en sindsdien heeft het bedrijf het bedrijfsmodel gewijzigd om zichzelf te beschermen tegen zulke incidenten.

Een andere aanstelling in het bestuur van het bedrijf is Bill Connor, directeur en CEO van SonicWALL. SonicWALL is ook eigendom van Francisco Partners. SonicWALL heeft dan ook al aangekondigd dat in de komende release een brede ondersteuning voor Comodo-certificaten wordt geïntroduceerd. Volgens Bill Connor is het mogelijk dat Comodo CA's bedrijf in de toekomst een andere bedrijfsidentiteit krijgt.

De certificeringsautoriteit Comodo heeft meer dan 91 miljoen certificaten uitgegeven en heeft wereldwijd meer dan 200.000 klanten. De oprichter van Comodo, Melih Abdulkhayoglu, blijft aan als minderheidsaandeelhouder en waarnemer in de raad van bestuur.

LeaderSSL is een officieel partner van Comodo, u kunt dus altijd in onze winkel alle Comodo-certificaten kopen tegen aantrekkelijke prijzen.Begin een 14-daagse proef.

Probeer een SSL-certificaat met een proefversie van 14 dagen en ervaar onze uitstekende dienstverlening. Het is heel eenvoudig om te beginnen – u loopt geen enkel risico. Als het u niet bevalt, betaalt u gewoon niet na de proefperiode. Geen creditcard nodig.

Bent u klaar om het te proberen?

Nog vragen? Bel ons nu +31 20 7640722

Geef uw contactgegevens om de FAQ via de e-mail te ontvangen.

Er is een koppeling naar uw e-mail gestuurd om de pdf-versie van de FAQ te downloaden.

Fout bij het verzenden van e-mail. Probeer het later opnieuw.

*verplichte velden
SSL