×

Stuur een aanvraag

en we bellen u zo snel mogelijk terug

*verplichte velden

Nieuws

12-02-17, LeaderTelecom was aanwezig op «Security Breach!»

LeaderTelecom was aanwezig op de conferentie «Security Breach!» op 1 februari in het Axisparc Business Centre in het kleine Belgische plaatsje Louvain-La-Neuve (30 km ten zuiden van Brussel).

Aleksei Ivanov, CEO van LeaderTelecom, gaf op de conferentie «Security Breach!» een presentatie over de revolutionaire veranderingen in de SSL-branche in 2017. De presentatie behandelde belangrijke onderwerpen als het mijden van het gebruik van SHA-1 ten gunste van SHA-2, veranderingen in het tonen van HTTP-sites in populaire browsers, voor- en nadelen van Let's Encrypt en de impact van SSL op SEO.

Als u, om wat voor reden dan ook, niet in staat was «Security Breach!» te bezoeken, kunt u altijd de onlineversie van onze presentatie bekijken.

Ook andere interessante presentaties maakten deze conferentie gedenkwaardig. Xavier Mertens, een adviseur op het gebied van cyberveiligheid, gaf de presentatie 'Ontwikkelaars komen van Mars, beveiligers komen van Venus', waarin hij de huidige dreigingen voor webontwikkelaars en mogelijke verbetering van de IT-infrastructuur besprak.

David Frenay, Ceo van Emolytics gaf een presentatie over de verschillende aanvalsmethodes en hacking-sites en ook de manieren om aanvallen te voorkomen.

Christophe Avonture, een ontwikkelaar van aeSecure deelde met de aanwezigen de methodes en gereedschappen voor het opsporen van geïnfecteerde bestanden op de PHP-site.

LeaderTelecom wil zijn dank uitspreken aan de organisatoren van «Security Breach!» voor het warme welkom en de vriendelijke sfeer.Begin een 14-daagse proef.

Probeer een SSL-certificaat met een proefversie van 14 dagen en ervaar onze uitstekende dienstverlening. Het is heel eenvoudig om te beginnen – u loopt geen enkel risico. Als het u niet bevalt, betaalt u gewoon niet na de proefperiode. Geen creditcard nodig.

Bent u klaar om het te proberen?

Nog vragen? Bel ons nu +31 20 7640722

Geef uw contactgegevens om de FAQ via de e-mail te ontvangen.

Er is een koppeling naar uw e-mail gestuurd om de pdf-versie van de FAQ te downloaden.

Fout bij het verzenden van e-mail. Probeer het later opnieuw.

*verplichte velden
SSL