×

Stuur een aanvraag

en we bellen u zo snel mogelijk terug

*verplichte velden

Nieuws

12-02-17

LeaderTelecom was aanwezig op «Security Breach!»

LeaderTelecom was aanwezig op de conferentie «Security Breach!» op 1 februari in het Axisparc Business Centre in het kleine Belgische plaatsje Louvain-La-Neuve (30 km ten zuiden van Brussel).

Aleksei Ivanov, CEO van LeaderTelecom, gaf op de conferentie «Security Breach!» een presentatie over de revolutionaire veranderingen in de SSL-branche in 2017. De presentatie behandelde belangrijke onderwerpen als het mijden van het gebruik van SHA-1 ten gunste van SHA-2, veranderingen in het tonen van HTTP-sites in populaire browsers, voor- en nadelen van Let's Encrypt en de impact van SSL op SEO.

Als u, om wat voor reden dan ook, niet in staat was «Security Breach!» te bezoeken, kunt u altijd de onlineversie van onze presentatie bekijken.

Ook andere interessante presentaties maakten deze conferentie gedenkwaardig. Xavier Mertens, een adviseur op het gebied van cyberveiligheid, gaf de presentatie 'Ontwikkelaars komen van Mars, beveiligers komen van Venus', waarin hij de huidige dreigingen voor webontwikkelaars en mogelijke verbetering van de IT-infrastructuur besprak.

David Frenay, Ceo van Emolytics gaf een presentatie over de verschillende aanvalsmethodes en hacking-sites en ook de manieren om aanvallen te voorkomen.

Christophe Avonture, een ontwikkelaar van aeSecure deelde met de aanwezigen de methodes en gereedschappen voor het opsporen van geïnfecteerde bestanden op de PHP-site.

LeaderTelecom wil zijn dank uitspreken aan de organisatoren van «Security Breach!» voor het warme welkom en de vriendelijke sfeer.

30-01-17

Mozilla voert nieuwe waarschuwingen in voor onveiligheid van HTTP-pagina's in Firefox

Slecht nieuws voor iedereen die nog geen SSL-certificaten op zijn sites heeft geïnstalleerd: in Firefox 51, uitgebracht op 23 januari, worden nieuwe meldingen weergegeven. De belangrijkste verandering hangt samen met de gebruikersinterface — de invoer van een nieuwe melding voor HTTP-pagina's met wachtwoordformulieren.

Alle gebruikers die een HTTP-pagina bezoeken met registratie- of aanmeldformulieren krijgen nu een doorgestreept, grijs hangslot te zien in de adresbalk van de browser. Als er op de «i»-knop naast het hangslot wordt geklikt, verschijnt de waarschuwing «Verbinding is niet veilig». 

Deze verandering is aangebracht om gebruikers ervoor te waarschuwen dat hun persoonlijke gegevens mogelijk onveilig zijn door het gebruik van onbeveiligde HTTP.

Meldingen in Firefox lopen in de pas met de algemene trend om HTTP-sites als onveilig te beschouwen. In Google Chrome werden deze waarschuwingen al weergegeven:

Mozilla-ontwerpers hebben officieel aangekondigd dat in de nabije toekomst een ingebouwde waarschuwing voor wachtwoordvelden in de browser zal verschijnen.

Deze waarschuwingen worden net onder het veld voor het wachtwoord weergegeven op alle HTTP-pagina's. Deze functie is gepland voor Firefox 52 die op 6 maart wordt uitgebracht.

Maar dat is niet alles. Zij volgen de koers van de wereldwijde bescherming van het web, daarom zijn de Mozilla-specialisten van plan een doorgestreept, grijs hangslot weer te geven op alle HTTP-pagina's.

Als u uw site nog niet hebt beveiligd met een SSL-certificaat is het nu de tijd om dat te doen. Een doorgestreept, grijs hangslot in de browser zal een vermindering van vertrouwen van bezoekers tot gevolg hebben en kan een zware deuk zijn in de reputatie van het bedrijf.  We raden u aan een EV SSL-certificaat aan te schaffen, waarmee maximale zichtbare meldingen worden weergegeven en een verhoogde omzet tot 40%. 

26-01-17

LeaderTelecom is partner van Thuiswinkel geworden.

LeaderTelecom, de grootste  leverancier van SSL-certificaten van de  toonaangevende certificatie-autoriteiten, is partner geworden van Thuiswinkel. Partner worden met Thuiswinkel is weer een volgende stap naar het effectief en eenvoudig leveren van diensten aan een zo groot mogelijk publiek.

LeaderTelecom is een unieke zakenpartner die werkt volgens het 'one-stop-shop'-beginsel.  Het bedrijf biedt niet alleen SSL-certificaten, maar ook talloze diensten die nodig zijn voor effectieve e-commerce. Tot die diensten behoren:

  • VPS, bedoeld voor het publiceren van onlinewinkels die verbeterde prestaties eisen (snellere SSD-schijven op ondernemingsniveau, RAM en CPU met hoge prestaties);
  • eigen servers, netwerktaakverdelers en switches  (voor grote winkels);
  • Comodo PCI-scan, waardoor men aan de eisen van de creditcardbranche kan voldoen. Dit is verplicht voor alle bedrijven die creditcardgegevens ontvangen, verwerken en opslaan;
  • rankingCoach – een eenvoudig hulpmiddel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website;
  • Dropmysite – handige back-up voor websites in de cloud, waardoor de onlinewinkels voor de klanten bereikbaar blijven;
  • Web Inspector – een hulpmiddel voor de effectieve beveiliging van de website tegen virussen en malware.

In de nabije toekomst zullen er berichten verschijnen op de website Thuiswinkel.org over evenementen waaraan LeaderTelecom deelneemt. Er wordt een gezamenlijk webinar gepland met Thuiswinkel-vertegenwoordigers, waar de verschillende aspecten van e-commercebeveiliging worden besproken.

Over Thuiswinkel

Thuiswinkel.org is een goed ontwikkeld netwerk voor elektronische handel. Hiermee kunnen bedrijven en individuele ondernemers snel en eenvoudig hun producten en diensten aanbieden.  Thuiswinkel is bekend van het keurmerk 'Thuiswinkel Waarborg Keurmerk', dat meer dan 90% van de klanten in Nederland kent.

Het Thuiswinkel-netwerk bestaat uit ongeveer 2100 deelnemers, die hun diensten en producten online aanbieden op verschillende gebieden: verzekeringen, IT, mode, reizen, woninginrichting, enz.

Thuiswinkel-partners zijn bekende bedrijven en organisaties als ABN AMRO AfterPay, Criteo, European Merchant Services, Google Netherlands B.V., iDEAL, Marktplaats B.V., PayPal Nederland B.V., enz.

Over LeaderTelecom

LeaderTelecom – een wereldwijde leverancier van SSL-certificaten en verschillende andere oplossingen voor onlinebeveilging met meer dan 9 jaar ervaring. Officieel partner van toonaangevende certificatie-autoriteiten als Symantec, Thawte, Comodo, GeoTrust, RapidSSL, Entrust.  Het bedrijf heeft de status Symantec Website Security Solutions Specialist (Symantec websitespecialist beveiligingsoplossingen).

Het bedrijf is partner van The Hague Security Delta (HSD) - het grootste beveiligingscluster in Europa, dat samenwerkt met clusters in de Verenigde Staten, Canada, Singapore en Zuid-Afrika.

Klanten van LeaderTelecom zijn grote ondernemingen als AfterLogic, APYachting, Comindware, CRMconsult, WAPS, enz.

Contactgegevens:

LeaderTelecom B.V.

https://www.leaderssl.nl

Tel: +31207640722

E-mail: info@leadertelecom.nl

Thuiswinkel:

https://www.thuiswinkel.org

Tel: 0318 64 85 75

23-01-17

Symantec stopt met het gebruik van SHA1 RFC 3161, om door te gaan met SHA256 RFC 3161

Eind januari 2017 stopt Symantec met het gebruik van de tijdstempeldienst SHA1 RFC 3161. Het ondertekenen van op Java gebaseerde toepassingen gebeurt dan met SHA256-Code Signing-certificaten met een tijdstempel, ingesteld door de SHA256 RFC-dienst van Symantec.

In de nabije toekomst gaat Oracle stoppen met de ondersteuning van de SHA1-ondertekening en het SHA1-tijdstempel voor op Java gebaseerde toepassingen. Dit heeft geen gevolgen voor toepassingen die eerder met SHA1 zijn ondertekend, die blijven normaal werken, maar op Java gebaseerde toepassingen die worden ondertekend met SHA1 na de door Oracle genoemde datum, worden mogelijk als onbetrouwbaar aangemerkt.

Gelet op de richting die Oracle ingaat en een algemene afwijzing door het bedrijfsleven van de ondersteuning van SHA1, zal Symantec eind januari 2017 de tijdstempeldienst SHA1 RFC 3161 beëindigen. Symantec verhuist naar zijn eigen SHA256 RFC 3161-dienst.

17-05-16

Waarschuwing: het aantal geregistreerde aanvallen met ransomware is toegenomen!

Meer dan $ 17.000 – het bedrag dat is overgemaakt door het Hollywood Presbyterian Medical Center in Los Angeles aan anonieme hackers voor het herstellen van de server. Het medische centrum was volledig lamgelegd door één ransomware die de gegevens van een ziekenhuis en al zijn patiënten had versleuteld.

Deze schokkende gebeurtenissen komen steeds vaker voor. Bedrijven verliezen veel belangrijke functies en kunnen niet meer goed communiceren met klanten, met als gevolg faillissement en sluiting van bedrijven. Wat is er tegen te doen? Is er redding mogelijk na een aanval met ransomware? Er is een oplossing beschikbaar, dat kunt u hieronder lezen, maar laten we eerst eens kijken wat ransomware is in het algemeen.

Hoe werkt ransomware?

Dit kwaadaardige programma versleutelt de inhoud van een website en het slachtoffer krijgt een melding dat er een geldbedrag moet worden overgemaakt voor een bepaalde datum. Anders wordt de versleutelde inhoud definitief verwijderd.

Volgens een rapport van Engin Kirda over het bedrijf Lastline Labs, is het aantal aanvallen met ransomware in 2015 verhoogd met 165% vergeleken met eerdere jaren. Tot nu toe hebben we gehoord van omvangrijke incidenten in samenhang met het Cryptolocker-virus, dat wereldwijd meer dan 250.000 computers heeft besmet. Dit jaar zijn er al belangrijke Amerikaanse medische centra en ziekenhuizen en zelfs het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden getroffen door ransomware-aanvallen, wat de groei van de aanvallen in het netwerk in de V.S. aangeeft.

Uit de praktijk blijkt dat veel bedrijven hun gegevens niet back-uppen, vervolgens moeten ze grote sommen geld betalen aan de aanvallers om hun bedrijf weer operationeel te krijgen. Dit is precies wat er gebeurde met het Hollywood Presbyterian Medical Center.

Het betalen van de aanvallers is echter niet altijd een oplossing tegen hackers. Er is helemaal geen garantie dat alle bestanden gedecodeerd worden na betaling. Zoals we weten, is de beste bescherming voorkoming; eigenaren van bedrijven zouden dus al moeten nadenken over het beschermen van gevoelige gegevens voordat het misgaat. 

Hoe kunt u zich beschermen tegen ransomware?

Geen back-up – geen bescherming. Dit grondbeginsel moet altijd in gedachten worden gehouden. Het eerste dat beveiligingsexperts u zullen vragen, is of uw back-up wordt opgeslagen op een veilige plaats. In de meeste gevallen kunt u met back-ups eenvoudig de interne systemen van het bedrijf herstellen nadat de ransomware onschadelijk is gemaakt.

Waardevolle bedrijfsgegevens moeten altijd worden bewaard op een veilige plaats, afgeschermd van de bedrijfsservers. Een goede manier om de bestandsopslag van een bedrijf te beveiligen is gebruikmaken van een cloud-dienst. In zo'n geval worden alle bedrijfsgegevens opgeslagen in de cloud, waar u de toegang kunt beperken tot specifieke gebruikers. Gegevens kunnen indien nodig eenvoudig worden gesynchroniseerd en hersteld.

LeaderTelecom biedt de cloud-back-up Dropmysite, die 99% van alle problemen met het back-uppen en herstellen van websites oplost. Hiermee kunt u automatisch een website back-uppen en herstellen vanaf kopieën na verschillende storingen of inbreuken. Met een paar muisklikken kunt u de site herstellen naar de normale functionele toestand. Met de Dropmysite-dienst hebt u geen eigen beveiligingsexperts meer nodig, omdat u te allen tijde uw eigen website binnen een paar minuten weer operationeel kunt maken.

De aanwezigheid van back-ups garandeert een soepel functionerende website. Met diensten als Dropmysite en RushFiles bent u beschermd tegen alle ransomware.

Begin een 14-daagse proef.

Probeer een SSL-certificaat met een proefversie van 14 dagen en ervaar onze uitstekende dienstverlening. Het is heel eenvoudig om te beginnen – u loopt geen enkel risico. Als het u niet bevalt, betaalt u gewoon niet na de proefperiode. Geen creditcard nodig.

Bent u klaar om het te proberen?

Nog vragen? Bel ons nu +31 20 7640722
×

Did not find what you were looking for?

We have too much information about this topic, could you clarify your request?

Geef uw contactgegevens om de FAQ via de e-mail te ontvangen.

Er is een koppeling naar uw e-mail gestuurd om de pdf-versie van de FAQ te downloaden.

Fout bij het verzenden van e-mail. Probeer het later opnieuw.

*verplichte velden
SSL