×

Stuur een aanvraag

en we bellen u zo snel mogelijk terug

*verplichte velden

Nieuws

14-11-17

DigiCert heeft een overeenkomst gesloten met Symantec om een SSL-bedrijf over te nemen

Op 31 oktober kondigde DigiCert dat de overname van de activa (PKI-infrastructuur en beveiligingshulpmiddelen) van Symantec voor $ 950 miljoen was afgerond. De aankondiging van de overeenkomst verscheen op 3 augustus in de media. DigiCert heeft het Symantec SSL-bedrijf overgenomen na de aankondiging dat certificaten van het bedrijf door Google en ander belangrijke browserleveranciers zouden worden geblokkeerd. Als gevolg van de overeenkomst houdt Symantec een belang van 30 procent in het gedeelde kapitaal van DigiCert.

Zoals werd aangegeven door de CEO van DigiCert, John Merrill, waren een aantal van de door Symantec gebruikte platformen verouderd en is de DigiCert-infrastructuur innovatiever en moderner. 

Kenmerken van de overeenkomst tussen Symantec en DigiCert 

Symantec nam in 2010 voor $ 1,28 miljard het SSL/TLS-certificaatbedrijf over van VeriSign. Het bedrijf nam ook merken als Thawte, GeoTrust en RapidSSL over.

De belangrijkste drijfveer voor DigiCert voor de overname was de publieke aankondiging van Google dat ze het vertrouwen in Symantec-certificaten hadden opgezegd. Volgens John Merrill kon de overgang van de uitgave van SSL/TLS-certificaten naar de infrastructuur van DigiCert de goedkeuring wegdragen van vertegenwoordigers van Google.

John vertelde ook dat DigiCert een ondersteuningsteam voor alle Symantec SSL/TLS-klanten had samengesteld. Onderdeel van het plan is de bestaande klanten te behouden en ze de beste ondersteuning te bieden.

De overname van het SSL-bedrijf van Symantec is niet de eerste overname door DigiCert. In juni 2015 nam het bedrijf het CyberTrust Enterprise SSL-bedrijf over van Verizon Enterprise Solutions. John meldde dat ze oplossingen hebben ontwikkeld die helpen bij de integratie van Symantec in de infrastructuur van DigiCert.

Zoals eerder aangegeven blijft het hoofdkwartier van DigiCert in Lehi (Utah). Het bedrijf is van plan meer dan 1.000 specialisten in te huren in extra kantoren in Californië en andere landen. Zoals John Merrill meldde, kan het bedrijf zijn wereldwijde bereik vergroten door de beveiligingsoplossingen van Symantec toe te voegen aan sites.

Onze specialisten doen al het mogelijk om de overgang naar de nieuwe infrastructuur zo eenvoudig, snel en naadloos mogelijk te maken voor klanten. U kunt in onze winkel nog altijd verschillende Symantec-certificaten kopen tegen voordelige prijzen.

13-11-17

Francisco Partners heeft een SSL-bedrijf van Comodo overgenomen

Het bedrijf dat Comodo-certificaten uitgeeft is overgenomen door Francisco Partners. Het nieuws verscheen op dezelfde dag als de melding van de overeenkomst tussen Symantec en DigiCert.

Melih Abdulhayoglu, oprichter en directeur van Comodo gaf aan dat hij alleen zijn aandeel in het bedrijf had verminderd en niet het hele bedrijf had verkocht. Hierdoor kan het bedrijf zich concentreren op andere oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging.

Francisco Partners heeft Bill Holtz aangesteld als CEO van Comodo CA. Bill was eerder chief operating officer bij Entrust. Volgens hem zal de belangrijkste taak van Comodo de uitbreiding van de SSL-certificaatmarkt zijn. Ondanks het feit dat Comodo al een leidende positie inneemt in deze markt is het bedrijfsmerk niet zo algemeen bekend in de wereld. Het bedrijf heeft de problemen kunnen voorkomen waar de concurrentie mee te maken heeft gehad. Alleen in 2011 werd eenmalig een ernstige inbreuk in verband gebracht met de twee verkopers en sindsdien heeft het bedrijf het bedrijfsmodel gewijzigd om zichzelf te beschermen tegen zulke incidenten.

Een andere aanstelling in het bestuur van het bedrijf is Bill Connor, directeur en CEO van SonicWALL. SonicWALL is ook eigendom van Francisco Partners. SonicWALL heeft dan ook al aangekondigd dat in de komende release een brede ondersteuning voor Comodo-certificaten wordt geïntroduceerd. Volgens Bill Connor is het mogelijk dat Comodo CA's bedrijf in de toekomst een andere bedrijfsidentiteit krijgt.

De certificeringsautoriteit Comodo heeft meer dan 91 miljoen certificaten uitgegeven en heeft wereldwijd meer dan 200.000 klanten. De oprichter van Comodo, Melih Abdulkhayoglu, blijft aan als minderheidsaandeelhouder en waarnemer in de raad van bestuur.

LeaderSSL is een officieel partner van Comodo, u kunt dus altijd in onze winkel alle Comodo-certificaten kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

12-02-17

LeaderTelecom was aanwezig op «Security Breach!»

LeaderTelecom was aanwezig op de conferentie «Security Breach!» op 1 februari in het Axisparc Business Centre in het kleine Belgische plaatsje Louvain-La-Neuve (30 km ten zuiden van Brussel).

Aleksei Ivanov, CEO van LeaderTelecom, gaf op de conferentie «Security Breach!» een presentatie over de revolutionaire veranderingen in de SSL-branche in 2017. De presentatie behandelde belangrijke onderwerpen als het mijden van het gebruik van SHA-1 ten gunste van SHA-2, veranderingen in het tonen van HTTP-sites in populaire browsers, voor- en nadelen van Let's Encrypt en de impact van SSL op SEO.

Als u, om wat voor reden dan ook, niet in staat was «Security Breach!» te bezoeken, kunt u altijd de onlineversie van onze presentatie bekijken.

Ook andere interessante presentaties maakten deze conferentie gedenkwaardig. Xavier Mertens, een adviseur op het gebied van cyberveiligheid, gaf de presentatie 'Ontwikkelaars komen van Mars, beveiligers komen van Venus', waarin hij de huidige dreigingen voor webontwikkelaars en mogelijke verbetering van de IT-infrastructuur besprak.

David Frenay, Ceo van Emolytics gaf een presentatie over de verschillende aanvalsmethodes en hacking-sites en ook de manieren om aanvallen te voorkomen.

Christophe Avonture, een ontwikkelaar van aeSecure deelde met de aanwezigen de methodes en gereedschappen voor het opsporen van geïnfecteerde bestanden op de PHP-site.

LeaderTelecom wil zijn dank uitspreken aan de organisatoren van «Security Breach!» voor het warme welkom en de vriendelijke sfeer.

30-01-17

Mozilla voert nieuwe waarschuwingen in voor onveiligheid van HTTP-pagina's in Firefox

Slecht nieuws voor iedereen die nog geen SSL-certificaten op zijn sites heeft geïnstalleerd: in Firefox 51, uitgebracht op 23 januari, worden nieuwe meldingen weergegeven. De belangrijkste verandering hangt samen met de gebruikersinterface — de invoer van een nieuwe melding voor HTTP-pagina's met wachtwoordformulieren.

Alle gebruikers die een HTTP-pagina bezoeken met registratie- of aanmeldformulieren krijgen nu een doorgestreept, grijs hangslot te zien in de adresbalk van de browser. Als er op de «i»-knop naast het hangslot wordt geklikt, verschijnt de waarschuwing «Verbinding is niet veilig». 

Deze verandering is aangebracht om gebruikers ervoor te waarschuwen dat hun persoonlijke gegevens mogelijk onveilig zijn door het gebruik van onbeveiligde HTTP.

Meldingen in Firefox lopen in de pas met de algemene trend om HTTP-sites als onveilig te beschouwen. In Google Chrome werden deze waarschuwingen al weergegeven:

Mozilla-ontwerpers hebben officieel aangekondigd dat in de nabije toekomst een ingebouwde waarschuwing voor wachtwoordvelden in de browser zal verschijnen.

Deze waarschuwingen worden net onder het veld voor het wachtwoord weergegeven op alle HTTP-pagina's. Deze functie is gepland voor Firefox 52 die op 6 maart wordt uitgebracht.

Maar dat is niet alles. Zij volgen de koers van de wereldwijde bescherming van het web, daarom zijn de Mozilla-specialisten van plan een doorgestreept, grijs hangslot weer te geven op alle HTTP-pagina's.

Als u uw site nog niet hebt beveiligd met een SSL-certificaat is het nu de tijd om dat te doen. Een doorgestreept, grijs hangslot in de browser zal een vermindering van vertrouwen van bezoekers tot gevolg hebben en kan een zware deuk zijn in de reputatie van het bedrijf.  We raden u aan een EV SSL-certificaat aan te schaffen, waarmee maximale zichtbare meldingen worden weergegeven en een verhoogde omzet tot 40%. 

26-01-17

LeaderTelecom is partner van Thuiswinkel geworden.

LeaderTelecom, de grootste  leverancier van SSL-certificaten van de  toonaangevende certificatie-autoriteiten, is partner geworden van Thuiswinkel. Partner worden met Thuiswinkel is weer een volgende stap naar het effectief en eenvoudig leveren van diensten aan een zo groot mogelijk publiek.

LeaderTelecom is een unieke zakenpartner die werkt volgens het 'one-stop-shop'-beginsel.  Het bedrijf biedt niet alleen SSL-certificaten, maar ook talloze diensten die nodig zijn voor effectieve e-commerce. Tot die diensten behoren:

  • VPS, bedoeld voor het publiceren van onlinewinkels die verbeterde prestaties eisen (snellere SSD-schijven op ondernemingsniveau, RAM en CPU met hoge prestaties);
  • eigen servers, netwerktaakverdelers en switches  (voor grote winkels);
  • Comodo PCI-scan, waardoor men aan de eisen van de creditcardbranche kan voldoen. Dit is verplicht voor alle bedrijven die creditcardgegevens ontvangen, verwerken en opslaan;
  • rankingCoach – een eenvoudig hulpmiddel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website;
  • Dropmysite – handige back-up voor websites in de cloud, waardoor de onlinewinkels voor de klanten bereikbaar blijven;
  • Web Inspector – een hulpmiddel voor de effectieve beveiliging van de website tegen virussen en malware.

In de nabije toekomst zullen er berichten verschijnen op de website Thuiswinkel.org over evenementen waaraan LeaderTelecom deelneemt. Er wordt een gezamenlijk webinar gepland met Thuiswinkel-vertegenwoordigers, waar de verschillende aspecten van e-commercebeveiliging worden besproken.

Over Thuiswinkel

Thuiswinkel.org is een goed ontwikkeld netwerk voor elektronische handel. Hiermee kunnen bedrijven en individuele ondernemers snel en eenvoudig hun producten en diensten aanbieden.  Thuiswinkel is bekend van het keurmerk 'Thuiswinkel Waarborg Keurmerk', dat meer dan 90% van de klanten in Nederland kent.

Het Thuiswinkel-netwerk bestaat uit ongeveer 2100 deelnemers, die hun diensten en producten online aanbieden op verschillende gebieden: verzekeringen, IT, mode, reizen, woninginrichting, enz.

Thuiswinkel-partners zijn bekende bedrijven en organisaties als ABN AMRO AfterPay, Criteo, European Merchant Services, Google Netherlands B.V., iDEAL, Marktplaats B.V., PayPal Nederland B.V., enz.

Over LeaderTelecom

LeaderTelecom – een wereldwijde leverancier van SSL-certificaten en verschillende andere oplossingen voor onlinebeveilging met meer dan 9 jaar ervaring. Officieel partner van toonaangevende certificatie-autoriteiten als Symantec, Thawte, Comodo, GeoTrust, RapidSSL, Entrust.  Het bedrijf heeft de status Symantec Website Security Solutions Specialist (Symantec websitespecialist beveiligingsoplossingen).

Het bedrijf is partner van The Hague Security Delta (HSD) - het grootste beveiligingscluster in Europa, dat samenwerkt met clusters in de Verenigde Staten, Canada, Singapore en Zuid-Afrika.

Klanten van LeaderTelecom zijn grote ondernemingen als AfterLogic, APYachting, Comindware, CRMconsult, WAPS, enz.

Contactgegevens:

LeaderTelecom B.V.

https://www.leaderssl.nl

Tel: +31207640722

E-mail: info@leadertelecom.nl

Thuiswinkel:

https://www.thuiswinkel.org

Tel: 0318 64 85 75

Begin een 14-daagse proef.

Probeer een SSL-certificaat met een proefversie van 14 dagen en ervaar onze uitstekende dienstverlening. Het is heel eenvoudig om te beginnen – u loopt geen enkel risico. Als het u niet bevalt, betaalt u gewoon niet na de proefperiode. Geen creditcard nodig.

Bent u klaar om het te proberen?

Nog vragen? Bel ons nu +31 20 7640722

Geef uw contactgegevens om de FAQ via de e-mail te ontvangen.

Er is een koppeling naar uw e-mail gestuurd om de pdf-versie van de FAQ te downloaden.

Fout bij het verzenden van e-mail. Probeer het later opnieuw.

*verplichte velden
SSL